Subscribe en maak kans op de ULT Longsleeve giveaway!

In Artikelen, News by caro vosLeave a Comment

In Januari schreven we  over het kledingmerk ULT, the Ultimate Esports Lifestyle Apparel uit Los Angeles. InsaneGame heeft veel mail gekregen met de vraag wanneer paypal beschikbaar zal zijn. ULT werkt as we speak aan het toevoegen van paypal en om het geduld van iedereen te belonen hebben ze een longsleeve uit de serie Battle on the Strip beschikbaar gesteld.

ULT Battle on the Strip      ULT Battle on the Strip

Wil je in aanmerking komen voor dit shirt, subscribe dan op de website www.insanegame.net en Like dit bericht. Het shirt wordt opgestuurd in de door jou opgegeven maat.  De hele kledinglijn van ULT kun je bekijken ophttps://ultesports.com/

De giveaway is niet gelimiteerd tot Nederland en Belgie en geldt wereldwijd!

Op vrijdag 31 maart trekken we een winnaar, de uitslag staat om 13h00 ’s middags online op www.insanegame.net, de winnaar krijg persoonlijk bericht. De longsleeve wordt opgestuurd door ULT vanuit Los Angeles.