Esports&Fashion

In Artikelen, Equipment&Stuff by caro vosLeave a Comment

Esports&Fashion

 

Esports&Fashion, kunnen die 2 woorden ooit in 1 zin tegelijkertijd gebruikt worden? Als het aan sommigen ligt wel en daarvoor zijn we dankbaar! Niet alleen voor de gamers die in felgekleurde polyester shirtjes moeten spelen in zalen waar het al snel 30 graden wordt, maar ook voor de fans die, zoals iedere gezonde fan, graag laat zien wat zijn wereld is, in dit geval esports.

 

ULT
Eén bedrijf dat zich dat realiseert is het esports kledingmerk ULT (kort voor ultimate). De oprichter, Nate Eckman, werd geïnspireerd door een jonge fan die hij tegenkwam op straat met een Cloud9 shirt aan. Dit shirt droeg hij alleen in zijn vrije tijd omdat het zo lelijk was dat hij geen leven zou hebben op school als hij het daar zou dragen. Dit soort verhalen hoorde hij vaker en voilà, een kledingmerk was geboren. De stijl van ULT is minimalistisch, in rustige kleuren met een ‘street-style’ uiterlijk. Daarnaast is ULT door diverse Teams gevraagd om de nieuwe outfits te ontwerpen. Kleding van jouw team is dus binnenkort ook te bestellen. Tot nu toe kun je alleen wereldwijd betalen met een creditcard. Heb je die, dan is de kleding van ULT absoluut een aanrader en ben je één van de eersten in Europa die dit jonge merk draagt. Heb je geen creditcard? ULT mailt Insane Game zodra de mogelijkheid van PayPal betaling online is, so keep checking in for updates! https://ultesports.com/

 

 

Freaker sneaks

Freaker sneaks customs maakt unieke hand geverfde sneakers met zeer beperkte oplages. De statement van Freaker sneaks: “we definiëren onszelf door de schoenen die we dragen, je wordt beoordeeld van je schoenen tot je kruin, dus zorg ervoor dat je de juiste boodschap over je zelf overbrengt” Het is moeilijk uit te leggen hoe geweldig deze sneakers zijn, ga daarom naar de site van dit Engelse bedrijf waar je met PayPal kunt betalen, alhoewel de meesten niet te betalen zijn natuurlijk, but still. http://freakersneaks.com/